Nyitak Friendly, PDF & Email

Google Analytics mangrupikeun alat analisis digital anu paling seueur dianggo di dunya. Dina palatihan ieu ku Youssef Jlidi, mendakan hal-hal anu penting tina Google Analytics sareng gaduh pandangan 360 ° tina pemirsa anu nganjang halaman wéb anjeun. Naha anjeun perusahaan atanapi asosiasi, kenalkeun pangunjung anjeun, nomerna, tempatna, halaman ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar-Dasar Kursus Pemula Pemasaran Seluler