Upami anjeun tanggung jawab manajemén proyék di perusahaan anjeun, maka pelatihan Microsoft Project 2019 ieu kanggo anjeun! Anjeun bakal langsung kana inti masalah kalayan éksplorasi ménu, pandangan, sareng témplat anu jero, teras teraskeun kana nyiptakeun, ngatur, sareng ngalaksanakeun kagiatan, kalebet prioritas, ngahubungkeun…

Latihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning kualitasna alus teuing. Sababaraha di antarana ditawarkeun haratis sarta tanpa pendaptaran sanggeus geus dibayar. Janten upami subjek dipikaresep ku anjeun, tong ragu, anjeun moal kuciwa.

Upami anjeun peryogi langkung seueur, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batalkeun pembaharuan. Ieu kanggo anjeun kapastian henteu ditagihkeun saatos periode percobaan. Kalayan sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 30/06/2022

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

 

maca  Gratis: ngajadikeun otomatis pamasaran WordPress anjeun ku WPfusion