Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Kalayan Joëlle Ruelle, mendakan Teams, komunikasi andalan anyar sareng alat kolaborasi Microsoft. Dina latihan ieu, anjeun bakal ngabahas konsép sareng prinsip operasi versi desktop tina aplikasi ieu. Anjeun bakal diajar kumaha ngadamel sareng ngatur tim sareng kanal, anjeun bakal ngalaksanakeun paguneman umum sareng swasta, anjeun bakal ngatur rapat di mana anjeun tiasa ngabagi dokumén. Anjeun ogé bakal ningali milarian sareng paréntah paréntah, ogé pilihan sareng setélan program. Dina akhir latihan ieu, anjeun bakal tiasa nyetél sareng nganggo Tim pikeun kolaborasi sareng tim anjeun.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naha karyawan tiasa maksakeun tanggal minggu ka-5 liburan anu dibayar?