Nyitak Friendly, PDF & Email

Saha anjeun ?

Liam Tardieu. Abdi damel di perusahaan Evogue, anu khusus dina delegasi pelatih ka sakola. Kami parantos fokus kana profési IT sareng digital (Webdesign, pamasaran digital, manajemén komunitas, pamekaran wéb, manajemén proyék, jsb.). Lingkup kaahlian lega sarta propil tina trainers kami nyadiakeun pisan variatif. Kuring digawekeun ku sabudeureun XNUMX sakola, kaasup ifocop, dimana kuring sorangan geus miboga pelesir ngajar nu geus kaliwat.

Naha anjeun pikir latihan ifocop, salami 8 bulan, efektif?

lengkep! Pelatihanna épisién, sareng kuring malah bakal nyarios yén éta gaduh kauntungan anu ageung sabab période immersion profésional di perusahaan sacara sistematis ditawarkeun ka para pelatih di ahir pelatihanna di pusat. Hal ieu ngamungkinkeun para pelatih gaduh aplikasi beton dina kaayaan nyata dina ahir latihan praktisna. Ieu mangrupikeun titik konci pikeun kéngingkeun diploma anjeun sareng ogé pikeun ningkatkeun profil anjeun sabab pangalaman anu munggaran sering mutuskeun.

Naon anu bakal diajar calon diploma dina kursus anjeun?

Dina palatihan pamekar wéb, peserta didik bakal diajar dasar-dasar profési: ngartos sareng nyarios basa komputer. Cukup saukur "Kode". Urang gawe

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Nyaho kumaha ngatur setrés