Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus Cybersecurity: langkung ti 600 ahli waris dina ahir 2021

Salaku bagian tina France Relance, pamaréntah geus allocated 1,7 miliar euro investasi pikeun transformasi digital Nagara jeung wewengkon. Rencana ieu kalebet "komponén cybersecurity", piloted ku ANSSI, anu jumlahna 136 juta euro salami periode 2021-2022.

Ditujukeun utamina pikeun pamaén anu rentan ka serangan cyber-tingkat rendah, dukungan dina bentuk "kursus cybersecurity" parantos dirancang. Modular pisan, éta tiasa diadaptasi ka éntitas anu langkung dewasa anu hoyong gaduh penilaian kaamanan sistem inpormasi sareng dukungan pikeun ngahontal tingkat panyalindungan anu diadaptasi kana tantangan sareng tingkat ancaman anu aranjeunna kakeunaan.

Ngaliwatan kursus-kursus ieu, tujuanana nyaéta pikeun instil dinamis pikeun tinimbangan anu langkung saé ngeunaan cybersecurity sareng ngajaga épékna dina jangka panjang. Aranjeunna ngamungkinkeun pikeun ngadukung unggal ahli waris dina sagala aspek anu dipikabutuh pikeun palaksanaan pendekatan cybersecurity:

Dina tingkat manusa ku nyadiakeun kaahlian, via panyadia ladenan cybersecurity ka unggal waris pikeun nangtukeun status kaamanan sistem informasi maranéhanana jeung karya.

maca  Excel Gratis: Naha sareng kumaha cara ngabekukeun sél dina itungan?