Nyitak Friendly, PDF & Email

Remunerasi profésional dina séktor sosial sareng medico-sosial ningkat dugi ka 11 Pebruari 2022. Kaputusan diterbitkeun dina resmi Journal tina 11 Pebruari 2022 ngalegaan kanaékan gaji € 183 net per bulan ka profésional anyar anu damel di lembaga pikeun manula sareng jalma anu cacad. Ukuran kanaékan gaji téh hasil tina pasatujuan Ségur de la santé.

maca  Dina umur sabaraha anjeun kedah diajar basa asing? Manula nyakseni!