Nyitak Friendly, PDF & Email

Ambisi runtuyan ieu tina PFUE nyaéta pikeun nguji kamampuhan respon Uni Éropa dina nyanghareupan krisis cyber ku ngalibetkeun, saluareun otoritas nasional unggal Nagara Anggota, otoritas pulitik Éropa kompeten di Brussel.

Latihan, langkung khusus ngagerakkeun jaringan CyCLONe, ngamungkinkeun:

Nguatkeun dialog antara Amérika Anggota dina hal manajemén krisis strategis, salian ti tingkat teknis (Network of CSIRTs); Ngabahas kabutuhan umum pikeun solidaritas sareng silih bantosan upami aya krisis utama antara Amérika Anggota sareng ngawitan ngaidentipikasi rekomendasi pikeun padamelan anu kedah dilakukeun pikeun ngembangkeunana.

Runtuyan ieu mangrupikeun bagian tina dinamika anu dimimitian sababaraha taun ka pengker anu ditujukeun pikeun ngadukung nguatkeun kamampuan Amérika Anggota pikeun ngatasi krisis asal-usul cyber sareng pamekaran kerjasama sukarela. Mimitina dina tingkat téknis ngaliwatan jaringan CSIRTs, diadegkeun ku diréktif Éropa Network Information Security. Bréh dina tingkat operasional berkat karya anu dilaksanakeun ku Amérika Anggota dina kerangka CyCLONe.

Naon jaringan CyCLONe?

jaringan Siklone (Cyber

maca  Kabijakan cai umum dina 5 patarosan