Nyitak Friendly, PDF & Email

Elisabeth Borne, Menteri Tenaga Kerja, Pakasaban sareng Integrasi bakal angkat ka Côte-d'Or pikeun nandatanganan amandemen kana pakta investasi kaahlian régional.

Rebound ékonomi kuat ayeuna geus accentuated kasusah rekrutmen ngalaman ku séktor tangtu. Pikeun ngabales ieu, Pamaréntah ngaluncurkeun rencana pikeun ngirangan tekenan rekrutmen dina usum gugur 2021 pikeun ngalatih karyawan sareng pencari padamelan, khususna dina jangka panjang, dina kaahlian anu dipilarian ku perusahaan.

Elisabeth Borne, dipirig ku Marie-Guite Dufay, Présidén Bourgogne-Franche-Comté Region jeung Carine Seiler, Komisaris Luhur pikeun Skills, sahingga bakal di Côte-d'Or isukan, dimana manehna bakal nganjang ka "Les 3 brewers" pikeun ngabahas kasusah rekrutmen sareng ukuran anu dilaksanakeun ku Nagara pikeun ngalereskeunana.

Menteri lajeng bakal indit ka grup establishments (Greta) departemén, struktur atikan nasional nu organizes latihan for geus dewasa dina sagala rupa widang profésional, dimana manehna bakal nandatanganan amandemen anyar pakta régional pikeun investasi di kaahlian keur palaksanaan rencana pikeun ngurangan tegangan rekrutmen. Tanda tangan ieu ogé bakal ngamungkinkeun pikeun ngarékam perpanjangan pakta antara Nagara sareng Wewengkon Bourgogne-Franche-Comté.

maca  8| Saha anu tiasa hadir dina kunjungan pertengahan karir?