Nyitak Friendly, PDF & Email

Éjaan éror nalika damel teu kedah diremehkeun sabab pangaruhna négatip pikeun karir profesional anjeun. Dunungan anjeun sareng kontak anjeun moal percanten ka anjeun, anu ngirangan kasempetan kamajuan anjeun. Naha anjeun hoyong terang kumaha kasalahan éjahan nalika damel ditanggap ku anu maca anjeun? Pilarian terang dina tulisan ieu.

Kurangna kaahlian

Pangadilan anu mimiti aya dina pipikiran jalma-jalma anu maca anjeun nyaéta anjeun henteu gaduh kaahlian. Mémang, éta kedah disebatkeun yén sababaraha kalepatan henteu tiasa dihampura sareng bahkan henteu dilakukeun deui ku barudak. Hasilna, ieu kadang teu leres ngagambarkeun kurangna kaparigelan sareng kecerdasan.

Dina pengertian ieu, penting pisan pikeun ngagaduhan paréntah anu saé tina perjanjian jamak, perjanjian kecap pagawéan ogé perjangjian participle katukang. Salaku tambahan, aya kalepatan anu aya dina akal sehat sahingga intél. Dina pengertian ieu, teu dipikaharep pikeun ahli propésional nyerat "Kuring damel pikeun perusahaan X" tibatan "Kuring damel…".

Kurangna kapercayaan

Jalma anu maca anjeun sareng mendakan kalepatan dina nyerat anjeun bakal otomatis nyarios ka diri sorangan yén anjeun henteu dipercaya. Sumawona, ku ayana digital, kasalahan paling sering diasimilasikeun kana usaha licik sareng penipuan.

Janten, upami anjeun ngirim email anu pinuh ku kasalahan, panganteur anjeun moal percanten ka anjeun. Anjeunna bahkan panginten nganggap anjeun salaku jalma jahat anu nyoba nipu anjeunna. Padahal upami anjeun parantos ati-ati pikeun ngahindaran kasalahan éjahan, anjeun panginten anjeun tiasa percanten pisan. Karuksakanana bakal langkung ageung upami éta mangrupikeun pasangan perusahaan.

maca  template email menerkeun reureuh a

Di sisi anu sanésna, halaman wéb anu ngandung kasalahan ngirangan kredibilitasna kusabab kasalahan ieu tiasa ngaheureuykeun konsuménna.

Kurangna kaku

Éta dipikaharti pikeun ngalakukeun kasalahan anu teu paduli nalika anjeun gaduh penguasaan anu sampurna kana aturan konjugasi. Nanging, kalepatan-kalepatan ieu kedah dilereskeun salami dirobih.

Éta hartosna yén bahkan nalika anjeun ngalakukeun kasalahan, anjeun kedahna menerkeun éta nalika anjeun nyiapkeun téks anjeun. Upami teu kitu, anjeun ditingali salaku jalma anu henteu gaduh kaku.

Janten, upami email anjeun atanapi dokumén anjeun ngandung kasalahan, éta mangrupikeun tanda lalawora anu nunjukkeun yén anjeun henteu nyandak waktos pikeun ngoreksi. Di dieu deui, jalma anu maca anjeun bakal nyarios yén mustahil pikeun percanten ka jalma anu kirang kaku.

Kurang hormat

Jalma anu maca anjeun ogé panginten yén anjeun henteu ngahargaan aranjeunna pikeun ngurus ngabahas pesen sareng dokumén anjeun sateuacan dikirim. Kukituna, kanyataan nyerat atanapi ngirimkeun dokumén anu kaunggel ku sintaksis atanapi éjahan kasalahan tiasa dianggap teu hormat.

Di sisi anu sanésna, nalika nyeratna leres sareng rapih, anu maca bakal terang yén anjeun parantos ngalakukeun upaya anu penting pikeun ngirim téks anu leres.