Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina undang-undang tenaga kerja ditandaan ku pentingna standar standar kontraktual sareng perkalian bekel hukum anu nyusahkeun atanapi suplemén, aturan "anu ngagaduhan karakter tatanan umum" katingalina salaku wates pamungkas pikeun kabébasan negosiasi para mitra sosial ( C. trav., Seni. L. 2251-1). Anu meryogikeun dunungan pikeun "mastikeun kasalametan sareng ngajagi kasehatan fisik sareng méntal para pagawé" (Buruh C., seni L. 4121-1 f.), Ku nyumbang kana efektivitas anu terakhir ngeunaan hak-hak dasar pikeun kaséhatan (Pambuka Konstitusi 1946, para. 11; Piagam Hak Dasar tina Uni Éropa, art. 31, § 1), pastina mangrupikeun bagian tina éta. Henteu aya perjanjian koléktif, bahkan disawalakeun sareng wawakil pagawé, tiasa ngabebaskeun dunungan tina nerapkeun tindakan pencegahan résiko tangtu.

Dina hal ieu, amandemen perjanjian kerangka 4 Méi 2000 anu aya hubunganana sareng pangaturan sareng pangirangan waktos damel di séktor transportasi médis réngsé dina 16 Juni 2016. Organisasi serikat buruh anu ilubiung dina negosiasi tanpa nandatangan amandemen ieu parantos nyita tribunal de grande conto kalayan paménta pikeun dibatalkeun sababaraha rezeki na, khususna anu aya hubunganana sareng ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Akhir kontrak: pernyataan kasimpulan tabungan pagawé diperkaya ku inpormasi anyar