Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • ngaidentipikasi masalah mobilitas ayeuna sareng ka hareup,
  • decipher aspék législatif patali mobilitas,
  • nyusun tinjauan ngeunaan aktor pamaréntahan, solusi, ogé biaya sareng sumber dana pikeun mobilitas,
  • iklaskeun unsur-unsur anu aya hubunganana sareng angkutan barang.

gambaran

Transformasi kabijakan angkutan umum kana kawijakan mobilitas umum, tantangan kawijakan umum ieu, presentasi LOM, alat sareng inisiatif anu tos aya, MOOC ieu bakal nyayogikeun anjeun pangaweruh penting pikeun ngartos tantangan ayeuna sareng inisiatif anu tos aya pikeun ngabales aranjeunna. .

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pinjaman tenaga kerja: parobahan tanggal 1 Januari 2021