Nyitak Friendly, PDF & Email

Tujuan utama kursus nyaéta pikeun ngabiasakeun murid sareng sifat khusus objék politik ku nawiskeun kosakata, alat sareng metode pikeun ngaidentipikasi, nami, ngagolongkeun sareng ngaduga fenomena politik.

Mimitian tina anggapan kakawasaan, konsép konci Élmu Pulitik bakal kakeunaan ka anjeun: démokrasi, rezim, politik, ideologi, jsb.

Nalika modul maju, leksikon didamel sareng digarap sareng anjeun. Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal ngagaduhan terminologi khusus pikeun disiplin sareng bakal juggle sareng konsép ieu. Anjeun bakal leuwih nyaman dina deciphering warta jeung dina ngarumuskeun gagasan Anjeun.

Profesor bakal rutin ngabagi pangaweruh sareng analisana. Video ogé ngagaduhan sababaraha diagram pikeun ngajantenkeun diajar langkung dinamis.

Anjeun ogé bakal ngagaduhan kasempetan pikeun nguji pangaweruh anjeun ku kuis sareng sababaraha latihan.

WARTA: Taun ieu urang bakal ningali kumaha kakuatan, latihan sareng distribusina parantos dipangaruhan ku pandémik COVID 19.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Présidén Perancis Uni Éropa: nguatkeun gawé babarengan Éropa dina nyanghareupan krisis cyber