Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina sababaraha daptar puter anjeunna nampilkeun dina YouTube. Sok numutkeun modél anu sami. Pidéo pidéo pondok tina pelatihan lengkep disayogikeun. Ieu dituturkeun ku sababaraha petikan panjang anu kapaké pikeun dirina. Tapi upami anjeun mutuskeun langkung maju. Émut yén Alphorm mangrupikeun pusat diajar jarak anu ngamungkinkeun waragad via CPF. Maksudna anjeun tiasa gaduh aksés ka sadayana katalogna gratis salami sataun diantarana.

Salila latihan VBA Word 2016 ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngadamel makro nganggo recorder makro, sabab anjeun bakal ningali dasar tina program VBA kalayan struktur kode, variabel, prosedur sareng fungsina. Salila latihan VBA Word 2016 ieu, anjeun bakal ngarancang fungsi khusus anu bakal ngahémat anjeun waktos berharga pikeun ngatur prosedur anu berulang dina Microsoft Word 2016. Anjeun ogé bakal tiasa ngamimitian program otomatisasi saderhana nganggo struktur kaputusan, puteran, operator sareng pemrograman obyék.


maca  Ngahijikeun prakték ngajar sareng latihan (TIM)