Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina sababaraha daptar puter anjeunna nampilkeun dina YouTube. Sok numutkeun modél anu sami. Pidéo pidéo pondok tina pelatihan lengkep disayogikeun. Ieu dituturkeun ku sababaraha petikan panjang anu kapaké pikeun dirina. Tapi upami anjeun mutuskeun langkung maju. Émut yén Alphorm mangrupikeun pusat diajar jarak anu ngamungkinkeun waragad via CPF. Maksudna anjeun tiasa gaduh aksés ka sadayana katalogna gratis salami sataun diantarana.

Salila latihan Microsoft Word 2019 ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngaluncurkeun Word 2019, nyimpen dokumén, nyetak dokumén, terang salinna, motong sareng témpél fitur sareng milarian anu maju. Ogé anjeun bakal nganggo pintasan keyboard, aktipkeun cadangan otomatis. Anjeun ogé bakal diajar kumaha pormat dokumén Word 2019, ngahartikeun tanda cai, tandaan mimiti dokumén atanapi bab ku cara nganggo drop cap, ngahartikeun margin dokumen sareng kumaha ngatur sareng nyiptakeun bagian-bagian dokumén anjeun dina Word. 2019. Khususna, anjeun bakal tiasa dianggo sareng témplat anu parantos ditangtoskeun, téma sareng gaya Word 2019, sabab anjeun bakal masihan hyperlinks kana kecap. Anjeun ogé bakal tiasa damel sareng AutoText sareng blok wangunan.


 

maca  Ngalatih di tempat damel