Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Ieu mangrupikeun pelajaran anu lengkep dina konjugasi.

Dina akhir latihan, anjeun bakal terang kumaha konjugasi kecap pagawéan anu langkung saé sareng anjeun bakal parantos ngaasimilasi kumaha cara konjugasi.

Perhatosan: anjeun moal diajar nganggo kecap gawe, ngan ukur pikeun ngahubungkeunana.

Mémang, metoda kuring diwangun ti mimiti terang kumaha ngagabungkeun sadayana (kusabab aturan anu tangtu diulang), sateuacan mikirkeun subtleties panggunaan unggal beat.

Kuring henteu nyarioskeun ka pamula, tapi ka peserta didik anu parantos ngagaduhan dasar dina basa Perancis, sareng anu hoyong lirén ngalakukeun kasalahan kusabab kurang paham kumaha bahasa na tiasa dianggo.

Nilai-nilai jaman, nyaéta hartosna panggunaan waktos-waktos anu parantos anjeun pelajari konjungsi sacara sampurna, bakal janten poko latihan anu sanés.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Target, ngadeukeutan sareng ngarobih palanggan has anjeun