Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngartos sareng nganggo sababaraha hukum listrik klasik
  • Model kaayaan fisik
  • Ngembangkeun téknik itungan otomatis
  • Ngartos sareng nerapkeun metodeu pikeun ngarengsekeun masalah "buka".
  • Paké alat komputer pikeun simulate hiji percobaan sarta ngajawab persamaan fisik

gambaran

Ieu modul anu munggaran dina runtuyan 5 modul. Persiapan dina fisika ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahijikeun pangaweruh anjeun sareng nyiapkeun anjeun pikeun asup ka paguron luhur.

Hayu diri anjeun dipandu ku pidéo anu bakal nyandak anjeun tina éléktron, partikel dasar dina listrik ka hukum operasi sirkuit spiker, ngaliwatan hukum fisik anu ngamungkinkeun pikeun ngaduga operasi sirkuit.

Ieu bakal janten kasempetan pikeun anjeun pikeun marios anggapan penting tina program fisika SMA, pikeun kéngingkeun kaahlian téoritis sareng ékspérimén énggal sareng ngembangkeun téknik matematika anu mangpaat dina fisika.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Didatangan ku Elisabeth Borne ka Côte d'Or