Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu modul nu kadua dina runtuyan 5 modul. Persiapan dina fisika ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahijikeun pangaweruh anjeun sareng nyiapkeun anjeun pikeun asup ka paguron luhur.

Hayu diri anjeun dipandu ku pidéo anu bakal ngenalkeun anjeun kana hukum Newton anu béda-béda anu aya hubunganana sareng gaya, tanaga sareng kuantitas gerakan.

Ieu bakal janten kasempetan pikeun anjeun pikeun marios anggapan penting tina mékanika Newtonian tina program fisika SMA, pikeun kéngingkeun kaahlian téoritis sareng ékspérimén énggal sareng ngembangkeun téknik matematika anu mangpaat dina fisika.

Anjeun ogé bakal ngalaksanakeun kagiatan anu penting pisan di paguron luhur sapertos ngarengsekeun masalah "open-ended" sareng ngembangkeun program komputer dina basa Python.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngartos sadayana ngeunaan iklim sareng pamanasanna