Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ngartos sareng nganggo sababaraha hukum klasik fisika
  • Model kaayaan fisik
  • Ngembangkeun téknik itungan otomatis
  • Ngartos sareng nerapkeun metodeu pikeun ngarengsekeun masalah "buka".
  • Paké alat komputer pikeun simulate hiji percobaan sarta ngajawab persamaan fisik

gambaran

Ieu modul mangrupa kaopat tina runtuyan 5 modul. Persiapan dina fisika ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahijikeun pangaweruh anjeun sareng nyiapkeun anjeun pikeun asup ka paguron luhur. Hayu diri anjeun dipandu ku pidéo anu bakal nyababkeun anjeun tina pamahaman gambar dina optik géométri pikeun ngagunakeun konsép gelombang optik pikeun ngartos, contona, warna anu dititénan dina gelembung sabun. Ieu bakal janten kasempetan pikeun anjeun pikeun marios konsép penting program fisika SMA, pikeun kéngingkeun kaahlian téoritis sareng ékspérimén énggal sareng ngembangkeun téknik matematika anu mangpaat dina fisika.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Facebook: "babaturan palsu", nyata ngalanggar kawajiban kerahasiaan