Nyitak Friendly, PDF & Email

MOOC Matematika ieu dirancang pikeun ngadukung anjeun dina transisi ti SMA ka paguron luhur.

Diwangun ku 5 modul, préparasi matematika ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahijikeun pangaweruh anjeun sareng nyiapkeun anjeun pikeun asup ka paguron luhur.

MOOC ieu ogé kasempetan pikeun meunteun pangaweruh anjeun di ahir SMA sareng ngarévisi anggapan matematika anu penting pikeun integrasi anu hadé dina pendidikan tinggi.

Tungtungna, anjeun bakal ngalaksanakeun ngarengsekeun masalah, anu bakal janten kagiatan anu penting dina pendidikan tinggi. Métode évaluasi anu béda ditawarkeun: patarosan pilihan ganda, seueur latihan aplikasi pikeun ngalatih anjeun, sareng masalah anu kedah direngsekeun, anu bakal dievaluasi ku pamilon.

maca  5 tips kanggo digital