Nyitak Friendly, PDF & Email

MOOC ieu ditujukeun pikeun murid anu nyiapkeun ujian lawang pikeun diajar kadokteran atanapi élmu kahirupan anu sanés, mahasiswa anu bakal datang dina kimia, apoték, biologi, géologi atanapi élmu rékayasa. Ogé ngamungkinkeun shortcomings dititénan dina mimiti atikan luhur bisa dieusian gancang-gancang. Tungtungna, éta bakal ngamungkinkeun saha waé anu panasaran pikeun langkung ngartos dunya di sakurilingna sareng mendakan dasar-dasar élmu anu pikaresepeun. Dina ahir MOOC ieu, pamilon bakal tiasa ngaitkeun ciri makroskopis zat sareng paripolah atom sareng molekularna sareng aranjeunna bakal ngawasa dasar-dasar kimia kuantitatif, kasatimbangan kimia sareng réaksi rédoks.

MOOC ieu ditujukeun pikeun murid anu nyiapkeun ujian lawang pikeun diajar kadokteran atanapi élmu kahirupan anu sanés, mahasiswa anu bakal datang dina kimia, apoték, biologi, géologi atanapi élmu rékayasa. Ogé ngamungkinkeun shortcomings dititénan dina mimiti atikan luhur bisa dieusian gancang-gancang. Tungtungna, éta bakal ngamungkinkeun saha waé anu panasaran pikeun langkung ngartos dunya di sakurilingna sareng mendakan dasar-dasar élmu anu pikaresepeun.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  MOOC BIO: pamahaman sarta questioning pertanian organik