Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • anjeun bakal terang kumaha ngenalkeun diri anjeun,
  • reservasi kamar hotél,
  • mésér tikét angkutan sareng keliling,
  • pesen ka réstoran,
  • balanja kado jeung kadaharan.

Pondokna, anjeun kudu siap eureun jadi asing di Républik Céko jeung nyieun babaturan di dinya. Kami bakal gumbira upami sadayana ieu teras masihan anjeun kahayang pikeun ningkatkeun pangaweruh anjeun ngeunaan Czech.

Anjeun turis panasaran? A enthusiast basa? A profésional Nyiapkeun pikeun tetep di Républik Céko? MOOC ieu nawiskeun anjeun kéngingkeun dasar-dasar basa nagara ieu caket pisan sareng kami, sacara geografis sareng sajarah.

Dialog praktis pisan pondok bakal ngidinan Anjeun pikeun acquire kecap tur automatisms diperlukeun pikeun séntral poean Anjeun. Dialog bakal dibarengan ku titik-titik tata basa sareng kosakata basajan. Kagiatan pidéo sareng latihan tinulis bakal ngamungkinkeun anjeun mariksa pangaweruh sareng kamajuan anjeun. Tungtungna, kami bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan kahirupan sapopoe di Républik Céko.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Analisis ukuran partikel ku Excel