Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun panasaran atanapi gairah ngeunaan basa sareng budaya Cina, naha anjeun milarian parobahan linguistik sareng budaya pamandangan? MOOC ieu nawiskeun anjeun kontak munggaran sareng basa Cina anu béntés, masihan anjeun sababaraha konci pikeun pendekatan diajarna, ogé sababaraha landmark budaya.

Ngahargaan spésifisitas basa Cina, palatihan museurkeun kana pangaweruh dasar basa Cina, tina tugas lisan sareng tulisan saderhana anu dirujuk dina tingkat A1 tina Kerangka Rujukan Umum Éropa pikeun Basa (CEFRL).

Kalayan palatihan basa, MOOC negeskeun kana dimensi budaya, pangaweruh anu penting pikeun ngahubungi panyatur asing bari ngahargaan sareng ngartos kodeu sareng nilai-nilaina.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pagawean: naha dunungan tiasa ngalarang ngagem janggot kalayan konotasi agama?