Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • anjeun hadir;
  • mindahkeun sabudeureun;
  • nampung anjeun;
  • mulangkeun anjeun;
  • nyieun beuli.

Anjeun ogé bakal diajar nulis jeung maca basa Arab hatur nuhun kana latihan ditawarkeun dina sistem grafik.

Pelatihan dikelompokeun ngeunaan tugas-tugas sederhana anu dirujuk dina tingkat A1 kerangka acuan Éropa pikeun basa (CEFRL).

Dina ahir palatihan, anjeun bakal bisa salam dina cara basajan, pikeun ngawanohkeun diri (idéntitas, alamat jeung nomer telepon, profési, asal, kagiatan), ngarti jeung menta informasi sarupa ti interlocutors Anjeun; eusian formulir basajan kalawan ngaran, alamat, kabangsaan jeung status kakawinan; naroskeun cara anjeun, kumaha carana ngalingkung, ngagunakeun rumus sopan santun dasar kalayan bijaksana; pikeun mesen kamar sareng nempatkeun pesenan di kafé atanapi réstoran; pikeun nyieun beuli.

Kalayan latihan basa, MOOC keukeuh dimensi budaya pangaweruh nu penting pikeun nyieun kontak jeung panyatur dina respecting jeung pamahaman kode jeung nilai maranéhanana.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Naha pagawé tiasa kéngingkeun kauntungan tina bonus taunan anu disayogikeun dina perjangjian koléktifna upami aya sarat tina PHK na?