Nyitak Friendly, PDF & Email

Kusabab diluncurkeun dina 1 Januari 2020, Kode Buruh Digital parantos netepkeun dirina salaku palayanan umum pikeun nyederhanakeun aksés kana hukum pikeun saloba-lobana jalma.

Kode Buruh Digital, layanan publik online gratis, nyayogikeun jawaban pribadi ngeunaan hukum tenaga kerja. Kalayan langkung ti 10 juta konsultasi, alat ieu dirarancang pikeun karyawan sareng pangusaha, khususna VSE sareng UKM, parantos janten sumber rujukan pikeun milarian praktis pikeun inpormasi ngeunaan hukum tenaga kerja.

Leuwih ti hiji basajan digitized "kode karya", loka nawarkeun sababaraha layanan sarta fungsionalitas gumantung kana profil jeung kaayaan pamaké Internet. Ku kituna sadia:
inpormasi anu jelas sareng singket ngeunaan hukum ketenagakerjaan, tiasa diaksés ku sadayana, kalebet ahli non-hukum;
jawaban pribadi nurutkeun kasapukan koléktif pamaké;
simulators pikeun estimasi période bewara atawa jumlah santunan;
témplat mail.

Kode Buruh Digital ogé jaminan inpormasi hukum otentik anu diverifikasi ku otoritas kompeten.

Diantara jejer utama katutupan ku Kode Buruh Digital

maca  Yayasan manajemén proyék: Meuli