Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Ku nuturkeun latihan ieu ku Martial Auroy, anjeun bakal mendakan yén Microsoft 365 sanés ngan ukur saderhana alat kantor. Hal ieu richly endowed kalawan sarana favoring bursa, babagi jeung komunikasi, pondokna, gawé babarengan. Saatos nutupan dasarna, anjeun bakal diajar kumaha nyetél grup sareng ngatur anggotana sareng hak aksés. Anjeun bakal ningali kumaha ngamangpaatkeun alat manajemén tugas sapertos Planner and Teams, sareng kumaha cara ngamajukeun dialog anu langkung terbuka sareng Yammer, jaringan sosial perusahaan. Dina ahir palatihan ieu, anjeun bakal ngagaduhan sadaya kartu pikeun ngalaksanakeun tugas anjeun sacara efektif sareng tim anjeun.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Kumaha ngagunakeun TubeBUDDY pikeun YouTube SEO anjeun