Pelatihan Belajar Linkin Gratis dugi ka 2025

Kolaborasi geus jadi salah sahiji kaahlian paling berharga pikeun hiji pagawe. Ku alatan éta, literasi digital dina sagala rupa alat kolaborasi tiasa ngabantosan anjeun nangtung diantara kolega anjeun sareng damel langkung éfisién. Dina kursus ieu, palatih anjeun bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun alat Microsoft 365 khusus pikeun ngagampangkeun kolaborasi sareng anggota tim sareng pamangku kapentingan anjeun dina proyék anjeun ayeuna. Saatos kursus, anjeun bakal tiasa kolaborasi langkung efektif nganggo Teams sareng SharePoint.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

maca  Dasar-dasar manajemén proyék: robih