Nyitak Friendly, PDF & Email

BDES 2021: mimitian ku mariksa yén anjeun nyayogikeun inpormasi anu cekap pikeun taun anu bakal datang

Basis data ékonomi sosial anjeun (BDES) mangrupikeun alat hirup anu kedah diperbarui rutin.

Dina awal unggal taun, anjeun kedah pastikeun pastikeun yén anjeun ngalebetkeun inpormasi dina taun-taun anu bakal datang dina BDES. Memang, henteuna perjanjian anu ngarobih frékuénsi, BDES mangrupikeun proyéksi 6 taun perusahaan.

Maka anjeun kedah ngalebetkeun inpormasi 2021 ngeunaan dua taun sateuacanna (2020 sareng 2019) sareng taun ayeuna ogé proyéksi pikeun taun 2022, 2023 sareng 2024. Nanging anjeun henteu diperyogikeun nyimpen di BDES data anu aya hubunganana sareng taun 2018.

BDES 2021: adaptasi sareng kontéks kasihatan

Sanaos rebound dina wabah sareng generalisasi teleworking gancang-gancang, période konsultasi CSE henteu acan dirobih sapertos dina kurungan munggaran.

Maka diperyogikeun pikeun terus ngatur sababaraha rundingan wajib sareng ngamutahirkeun BDES na.

Perlu ogé mastikeun yén pajabat kapilih ngagaduhan aksés anu saé ka BDES. Upami BDES dématerialisasi sareng tiasa diaksés ...

maca  Kaséhatan kerja: penyuluhan penundaan kunjungan médis sareng tugas-tugas énggal ti médis pendudukan