Detil kursus

Dina waktos multikulturalisme, janten penting pikeun ngalegaan widang komunikasi anjeun. Kalayan Jean-Marc Pairraud, anjeun bakal ngukur pentingna ngartos interlocutors anjeun sareng kamampuan pikeun ngirim pesen anu koheren ka aranjeunna. Dina ahir palatihan ieu, anjeun bakal gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun suksés dina komunikasi multikultural.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Protokol nasional: rélaxasi tina rekomendasi pikeun teleworking dugi ka 100%