Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Dina jaman multikulturalisme ieu, janten penting pikeun ngalegaan bidang komunikasi anjeun. Kalayan Jean-Marc Pairraud, anjeun bakal ngukur pentingna ngartos panganteur anjeun sareng kamampuan pikeun ngirim pesen anu koheren ka aranjeunna. Dina akhir latihan ieu, anjeun bakal ngagaduhan sadayana aset pikeun suksés dina komunikasi multikultural.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngabiayaan palatihan anjeun: rumus pikeun unggal anggaran