Nyitak Friendly, PDF & Email

Kontrak konsési, anu parantos janten alat anu dipikaresep di Perancis pikeun ngembangkeun infrastruktur utama, masih mangrupikeun kontrak pilihan anu dianggo ku Nagara atanapi otoritas lokal pikeun modérnisasi atanapi ngawangun fasilitas umum énggal. Rezim hukum anu lumaku pikeun kontrak ieu parantos mekar sacara signifikan, khususna dina pangaruh Komunitas, pikeun ngalih tina kontrak intuitu personae kana kategori kontrak pengadaan umum.

MOOC ieu dijudulan "Konsési" boga tujuan pikeun nampilkeun dina cara didaktis, aturan utama lumaku pikeun kontrak ieu.

Kursus ieu nganggap reformasi Désémber 2018 anu ngenalkeun "Kode Orde Umum" kana hukum Perancis. .

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  CPF - Rekening latihan pribadi