Nyitak Friendly, PDF & Email

Dukungan naséhat karir ngamungkinkeun ahli waris pikeun nyayogikeun kaayaan propésionalna, supados langkung antisipasi sareng nyiapkeun pangwangunanna di perusahaan, séktor atanapi séktor sanés. Dibantuan ku penasihat latihan padamelan Afdas, anjeunna nguntungkeun tina dukungan khusus pikeun tukang ngaping. Anjeunna ogé tiasa ngembangkeun atanapi gaduh katerampilan na dikenal, dibarengan pikeun ngalaksanakeun proyek propésionalna sareng ngaidentipikasi palatihan anu aya hubunganana.

Dina manah sistem ieu, platform internét khusus nawiskeun rohangan damel bareng anu saéstuna anu nampi ahli waris - kalayan keahlian panaséhatna - didukung dina sadaya tahapan réfléksi na.

Dirancang salaku jalur karir nyata, misi dukungan-saran karir Afdas 'diwangun ku:

D'un dukungan individual sareng pribadi sareng panaséhat ahli dina sektor dina bentuk wawancara individu diluyukeun sareng kabutuhan, kendala, tenggat waktos sareng kematangan proyék panganteur. TinaBengkel karir koléktif dipimpin ku saurang panaséhat Afdas sareng ahli luar (nyusun CV, surat panutup, optimalisasi gambar propésional, panggunaan jaringan sosial pikeun milarian padamelan, robih profési, jst.). Tina'aksés aman kana platform internét kinerja tinggi sareng adaptasi pikeun ngakses tahapan anu béda dina jalur anu diusulkeun, anggo alat damel anu sayogi sacara mandiri, manpaat tina modul

maca  Ngawawancara wawancara komérsial BtoB