Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Komunikasi anu tulus sareng tepat bakal mastikeun kasuksésan pesen anu anjeun badé tepikeun. Sanés ngan ukur masalah spontan, téhnik anu tangtu tiasa diajar. Hatur nuhun kana 4 video ieu, panggihan dina 15 menit kiat utama pikeun ningkatkeun komunikasi antarpribadi anjeun, saha waé anu diajak ngobrol.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Eloquence pikeun sakabéh: kecap tina speaker, stutterers na therapists ucapan