Nyitak Friendly, PDF & Email

seratan absen mangrupakeun tulisan karya penting. Tapi pikeun loba alesan, aranjeunna bisa overlooked. Ieu dipedar ku kontéks tulisan maranéhanana sarta kadangkala ku teu tumut kana akun dampak aranjeunna tiasa gaduh.

Mémang, pesen henteuna mangrupikeun pesen otomatis. Dikirim salaku réspon kana pesen naon anu ditampi dina interval waktos atanapi dina periode anu parantos ditangtoskeun. Kadang-kadang pesenna disusun dina kontéks cuti. Mangsa ieu, nalika anjeun panginten parantos gaduh pikiran di tempat sanés, panginten sanés waktos anu pangsaéna pikeun nyerat pesen anjeun.

Naon gunana ngonpigurasi pesen henteuna otomatis?

Henteuna pesen pesen penting ku sababaraha cara. Éta dipaké pikeun ngabéjaan ka sadaya padamel anjeun ngeunaan henteuna anjeun. Éta ogé ngagaduhan inpormasi anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun neraskeun kagiatanana bari ngantosan anjeun balik. Inpormasi ieu mangrupikeun tanggal pamulihan anjeun, wincik kontak darurat pikeun ngahubungi anjeun atanapi wincik kontak batur sapagawean pikeun ngahubungi nalika kaayaan darurat. Kusabab ieu, pesen henteuna mangrupikeun komunikasi anu penting pikeun para profesional.

Naon kasalahan anu kedah disingkahan?

Kusabab pentingna pesen henteuna, perlu diperhatoskeun sababaraha parameter supados henteu ngareuwaskeun atanapi ngahargaan panganteur anjeun. Langkung saé teuing disada hormat tibatan teu hormat. Janten anjeun moal tiasa nganggo ungkapan sapertos OUPS, pff, jst. Anjeun kedah tumut kana akun profil sadaya pamangku kapentingan. Janten, hindarkeun nyerat saolah-olah anjeun ngan ukur ngobrol sareng batur sapagawean nalika atasan atanapi klien anjeun, panyadia, atanapi bahkan otoritas umum panginten olahtalatah anjeun.

maca  Kumaha anjeun nyingkahan kasalahan éjahan nalika damel?

Pikeun ngahindarkeun kasusah ieu, dimungkinkeun ku Outlook gaduh pesen henteuna pikeun perusahaan mail internal sareng pesen sanés kanggo mail luar. Bisi wae, anjeun kedah tumut kana sadaya propil pikeun ngahasilkeun pesen henteuna terstruktur anu hadé.

Salaku tambahan, inpormasi kedah janten mangpaat sareng tepat. Nyingkahan pesen ambigu sapertos "Kuring bakal bolos ti énjing" terang yén saha waé anu nampi inpormasi ieu moal tiasa terang tanggal "énjing" ieu.

Akhirna, hindarkeun nganggo nada anu biasa sareng santai. Mémang, euforia tina pakansi dina tetempoan tiasa nyababkeun anjeun nganggo nada anu teuing dalit. Émut tetep profesional dugi ka akhir. Sacara lisan sareng kolega, ieu tiasa kajantenan, tapi utamina mah dina kontéks makalah damel.

Naon jinis pesen henteuna pikeun dipilih?

Pikeun nyingkahan sagala pitfalls ieu, pilih gaya konvensional. Ieu kalebet nami payun sareng terakhir anjeun, inpormasi nalika anjeun tiasa ngolah pesen anu ditampi sareng jalma (s) pikeun dihubungi nalika kaayaan darurat.