Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Anjeun panginten tiasa nguping Microsoft Outlook. Sacara umum dianggo pikeun ngirim sareng nampi pesen. Tapi anjeunna ogé nawiskeun manajemén kalénder sareng tugas sapopoé. Hal pisan mangpaat pikeun meunangkeun produktivitas. Tapi éta henteu kasohor ku alesan kitu waé. Sajumlah anu pasti aya sababaraha titik anu jelas kotak surat diurus ku pro tina éta anu diurus ku amatir. Ieu persis naon Outlook ngidinan Anjeun. Ngajalankeun kotak anjeun pos sacara profésional. Upami anjeun henteu hoyong janten anu nyéépkeun tilu jam milarian pesen, hapus. Anu teu ngajawab salila lima belas poé lantaran keur libur. Janten, terang yén upami anjeun gaduh Outlook dina pembuangan anjeun, anjeun gaduh alat anu kuat pisan.

Susun kotak surat anjeun sacara épéktip sareng Outlook

Anjeun tiasa nyarios tanpa aya anu sanggup ngabantah anjeun, yén anjeun ngatur kotak surat anjeun anu pangsaéna nalika:

  • Unggal email anu ngahontal anjeun teras mengklasifikasikan éta pentingna dina polder atanapi sub-folder anu khusus.
  • Anjeun gaduh batré témplat mail pribadi anu siap dianggo nalika kaayaan idéntik timbul.
  • Anjeun parantos ngonfigurasi ngirim réspon otomatis ka saha waé anu nyerat ka anjeun salami liburan atanapi tina anu sanéshenteuna samentawis.
  • Sakitu sadayana email anjeun dipirig ku tanda tangan éléktronik pribadi anjeun sareng logo perusahaan anjeun.

Upami anjeun henteu aya, anjeun kedah gancang-gancang ngarobah cara anjeun damel. Anjeun tiasa nyetél éta gancang pisan upami henteu sakumaha rumit sapertos. Anjeun kedah ngamimitian sareng gancang pisan anjeun bakal mendakan seueur rahasia Outlook. Utamana nalika nyusun panénder kalénder anjeun, atanapi ngingetkeun anjeun ngeunaan sababaraha tugas anu kedah dilakukeun. Organisasi rapat, rapat, file pikeun nutup dina tanggal khusus. Dina sadaya kasus Microsoft Outlook bakal kapaké pisan mangpaat.

maca  Gawé di tim sareng jarak jauh sareng Slack. Komunikasi dina waktos nyata

Kadali Outlook 2013 sareng latihan anu lengkep ieu

Dina latihan gratis ieu anjeun bakal nyandak tinjauan step-by-step pikeun sadaya elemen anu ngawangun Outlook. Henteu rame, masing-masing tina 44 pidéo salami lima menit. Anjeun bébas nonton sadayana atanapi ngan ukur fokus kana naon anu dipikaresep ku anjeun. Sadaya mata pelajaran anu bakal ngamungkinkeun anjeun gancang diajar parangkat lunak katutup. Nyiptakeun folder, neundeun otomatis surelek, kalayan hartos sakumaha manpaatna atanapi henteu dihoyongkeun. Nyiapkeun pesen otomatis sareng tandatangan anjeun. Konfigurasi tugas, manajemén kalénder sareng organisasi rapat.

Naon anu énggal dina Outlook 2016

Upami anjeun parantos ngalatih kana vérsi 2010 atanapi 2013, anjeun moal kaganggu éta 2016 versi. Urang kitu ogé tiasa ngalaporkeun hasil pamaluruhan anu langkung ningkat sareng nambihan daptar barang terakhir anu katampi salaku gagantel. Ieu giliran bakal ngamungkinkeun anjeun gancang ngalebetkeun aranjeunna dina pesen anu diserat. Catetan ogé, kamungkinan ngatur sababaraha almenak sakaligus. Henteu aya anu luar biasa.

Naon anu énggal dina Outlook 2019

Teu aya parobahan dina panémbangan software sanés, tapi wartos anu pikaresepeun. Kotak surat anjeun ayeuna ngagaduhan dua tab: hiji kanggo mail prioritas sareng anu kadua pikeun sésana. Ogé kedah diperhatoskeun, optimasi tina pamariksaan aksés ogé kamungkinan ngupingkeun surat ieu. Henteu kakantun panerbitan ulang tina teu acan dibaca sareng saringan pilihan di luhur daptar pesen.

maca  Meunang nepi ka ngagancangkeun panalungtikan on Google