Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngabakun di damel bakal tiasa dilakukeun, dina kaayaan anu tangtu. Ti dinten Kemis, 25 Pébruari, jalma yuswa 50 dugi 64 kalayan ko-morbidities bakal tiasa divaksin AstraZeneca dikelola ku dokter anu hadir tapi ogé ku médis pendudukan na. Direktorat Jénderal Buruh nyebarkeun protokol vaksinasi dina 16 Pébruari.

Saha anu tiasa divaksinasi?

Mimitina, ngan ukur karyawan umur 50 dugi 64 taun anu gaduh ko-morbidities (panyakit kardiovaskular, diabetes henteu stabil, tekanan darah tinggi, obesitas, panyakit pernapasan kronis, sareng sajabana) anu tiasa divaksinasi.

Vaksinasi basis sukarelawan

Vaksinasi bakal didasarkeun kana padamelan sukarela médis kerja sareng padamel. Éta kedah ditawarkeun ka padamel, "Saha anu kedah nyandak pilihan anu jelas pikeun divaksinasi ku dokter kerja, dugi ka jalma-jalma ieu ogé tiasa milih divaksinasi ku dokter anu hadir", netepkeun protokol na.

Sapertos praktisi umum, dokter médis sukarela parantos diulem, ti saprak 12 Pébruari, supados langkung caket

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dina tiiseun tina perjangjian koléktif, naha wawakil penjualan kauntungan tina mayar pesangon konvensional?