Nyitak Friendly, PDF & Email

Salila kaayaan darurat kaséhatan spring kamari, manpaat jaminan sosial sadidinten dibayar tanpa waktos ngantosan. Tapi ti saprak 10 Juli, gantung waktos ngantosan parantos réngsé. Anu ngagaduhan kawijakan deui kedah ngantosan tilu dinten di sektor swasta sareng hiji dinten di PNS sateuacan tiasa nguntungkeun tina kauntungan panyakit sadidinten. Ngan ukur anu diidentifikasi salaku "kasus kontak" anu tunduk kana ukuran isolasi anu terus diuntungkeun tina ngaleungitkeun waktos ngantosan dugi ka 10 Oktober.

Teu aya waktos ngantosan

Dugi ka 31 Désémber, anu gaduh kawijakan anu teu tiasa neraskeun damel, kalebet jarak jauh, tiasa diuntungkeun tina tunjangan sadidinten ti dinten mimiti cuti sakit upami aranjeunna aya dina salah sahiji kaayaan kieu:

jalma rentan dina résiko tina ngembangkeun bentuk parah inféksi Covid-19; jalma anu diidentifikasi minangka "kasus kontak" ku Asuransi Kaséhatan; kolot barudak di handapeun umur 16 taun atanapi jalma cacat ditibankeun ukuran isolasi, pengusiran atanapi perawatan bumi saatos panutupan pendirian Bumi

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Diajar sateuacan adaptasi kaayaan padamelan