Ngalembur deui saatos kaleungitan padamelan anjeun henteu pernah gampang, ti sudut pandang propésional ogé pribadi. Bisi tina ngabubarkeun ékonomi, perusahaan anu gaduh langkung ti 1 karyawan kedah nawiskeun cuti pangangguran. Tapi kumaha anjeun tiasa ngamangpaatkeun période transisi ieu? Di dieu kami masihan anjeun sababaraha konci, di perusahaan Olivier Brevet, diréktur Oasys Mobilité.

Antara 1 Maret 2020 sareng 24 Méi 2021, nyaéta di tengah krisis kaséhatan, Departemen Animasi Panilitian, Studi sareng Statistik (Dares) nyatakeun di Perancis 1 PSE (ngarencanakeun ngajaga padamelan). Kalayan, pikeun perusahaan anu gaduh langkung ti 041 padamel, kawajiban nawiskeun cuti pananggalan nalika kaleungitan padamel anu dimaksud.

« Ninggalkeun pangangguran maksakeun minimum dina jangka waktu lilana (4 bulan) sareng santunan (65% tina kompensasi rata-rata pikeun dua belas bulan terakhir), ngajelaskeun Olivier Brevet, diréktur Oasys Mobilité, perusahaan anu ngadukung padamel sateuacan ningalkeun perusahaan (inpormasi, dukungan kaputusan, réfléksi) sareng saatos angkatna pikeun palaksanaan konkrit tina proyékna (padamelan, latihan, nyiptakeun bisnis, likuidasi hak pensiun, sareng sajabana). Teras, negosiasi lumangsung duanana dina hal durasi

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngabiayaan palatihan anjeun: rumus pikeun unggal anggaran