Nyitak Friendly, PDF & Email

Di dunya komputer, potong kompas keyboard nyaéta pamakéan hiji atawa leuwih kenop pikeun ngalakukeun hiji aksi atawa paréntah. Mindeng potong kompas keyboard mangrupakeun kombinasi dua atawa leuwih kenop dipencet sakaligus. Potong kompas keyboard sapertos Ctl+C et Ctl+V pikeun nyalin jeung nempelkeun elemen mindeng dipaké.

Dina glance kahiji, potong kompas keyboard anu kirang intuitif ti ngagunakeun mouse, tapi aranjeunna pohara efektif jeung waktu-hemat. Tombol potong kompas tiasa ngagentos seueur tindakan anu dilakukeun ku beurit atanapi keyboard.

Windows 10 sareng sadaya parangkat lunak nganggo aranjeunna pikeun sagala jinis fungsi umum. Bagian anu paling hese nyaéta nginget tindakan anu aya hubunganana sareng potong kompas keyboard. Seuseueurna potong kompas ieu universal sareng tos siap. Nanging, sababaraha aplikasi ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaluyukeunana.

Anggo potong kompas pikeun langkung produktif.

Sababaraha urang terang yén Windows tiasa nyiptakeun potong kompas keyboard ti mimiti pikeun muka program, polder, dokumen atanapi halaman wéb nganggo kombinasi konci anu saderhana. Ieu mangrupikeun metode anu saé pikeun ngaksés gancang barang anu sering dianggo. Trikna nyaéta netepkeun potong kompas keyboard kana kombinasi konci, potong kompas keyboard dina rasa Windows, nyaéta, potong kompas anu ngarujuk kana unsur.

maca  Kumaha pikeun ngabersihan jaringan sosial anjeun dina menit kalawan Mypermissions?

Dina sadaya kasus, program, folder atanapi dokumen dibuka dina jandela nalika kombinasi ieu diasupkeun. Di sisi anu sanés, dokumén, contona téks atanapi spreadsheet, muka sacara standar dina parangkat lunak anu ditugaskeun ka éta.

Operasi ieu dilakukeun dina dua léngkah: mimiti nyieun potong kompas, upami eta teu acan aya, sarta nangtukeun kombinasi konci. Ieu lumaku pikeun program ogé polder, dokumén, téks, PDF jeung sajabana. Kawas pikeun kaca web.

Kumaha kuring nyieun potong kompas ka program, folder atawa file?

Lamun obyék nu rék dibuka ku potong kompas geus boga potong kompas (misalna potong kompas ka program dina desktop Windows), skip kana lengkah saterusna.

– Buka jandela explorer dina komputer Anjeun ku ngetikkeun Windows + E atanapi ku ngaklik ikon explorer dina taskbar.

- Kotektak struktur komputer anjeun pikeun milarian barang anu anjeun hoyong telepon nganggo potong kompas.

- Teras klik katuhu dina nami atanapi ikon teras pilih Jieun Potong kompas tina ménu kontéks.

- Windows teras nyiptakeun potong kompas ka item dina tempat anu sami, kalayan panah leutik di luhur ikon sareng nami anu sami. Anjeun tiasa ngarobih nami potong kompas upami anjeun nganggap peryogi. Tong hariwang ngeunaan rohangan: potong kompas ieu sanés duplikat, tapi potong kompas saderhana pikeun unsur ieu. Ku alatan éta, ampir euweuh spasi dina hard drive Anjeun.

maca  Meunang nepi ka ngagancangkeun panalungtikan on Google

Anjeun oge bisa nyieun potong kompas ku cara nyéred barang-barang ka tujuan séjén maké tombol beurit katuhu. Ieu ku milih Jieun potong kompas dina menu nu mucunghul mun anjeun ngaleupaskeun tombol. Nanging, metode ieu henteu dipikaresep ku urang di dieu.

Kumaha kuring nangtukeun potong kompas keyboard kana kombinasi konci?

Netepkeun hotkey ka kombinasi konci mungkin paduli kumaha jeung dimana kombinasi konci dijieun. Ieu hartosna tiasa dianggo pikeun potong kompas anu tos aya di mana waé, kalebet potong kompas anu diciptakeun dina léngkah sateuacana sareng potong kompas parangkat lunak dina desktop Windows.

- Klik-katuhu dina potong kompas anu dipilih, contona anu anjeun jieun dina léngkah sateuacana, teras pilih pasipatan di handap menu pop-up nu nembongan.

- Jandéla Properties muka. Klik dina tab potong kompas dina luhureun jandela.

– Teras pindahkeun kursor ka lapangan Tombol potong kompas nu mintonkeun Aucun sacara standar. Teras lebetkeun konci keyboard anu anjeun hoyong dianggo dina kombinasi anjeun. Sacara prinsip, anjeun tiasa nganggo konci naon waé dina kibor: Hurup, tanda baca atanapi karakter khusus. Contona, upami anjeun milih C, Windows bakal otomatis ngeusian widang ku Ctl+Alt+C, nu bakal jadi kombinasi nu bakal Anjeun pake pikeun kombinasi konci husus.

- Upami anjeun hoyong, klik dina ménu di sisi katuhu ngalaksanakeun tur pilih pilihan tampilan jandela nu item nu tangtu (program, folder atawa dokumén) bakal muka: jandela Normal (disarankeun), Minimized (teu pisan metot…) atawa Maximized (pikeun nempoan salayar).

maca  software ngolah kecap

- Konfirmasi pilihan anjeun ku ngaklik OKÉ.

Diajar kumaha milarian potong kompas keyboard aplikasi.

Unggal aplikasi tiasa gaduh potong kompas keyboard sorangan. Hadé pisan pikeun terang sababaraha di antarana pikeun ningkatkeun kanyamanan sareng efisiensi nalika nganggo alat anjeun.

Cara panggampangna pikeun milarian potong kompas dina aplikasi nyaéta nganapigasi dina ménu. Dina sababaraha kasus, anjeun tiasa perhatikeun yén di sisi katuhu sababaraha ménu aya konci potong kompas anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun tindakan nganggo kibor.

Dina aplikasi atawa program séjén, ngan pencét kenop Alt. Peta ieu bakal nyorot hurup dina unggal ménu. Pikeun muka ménu, pencét kenop nu sasuai bari nahan kenop Alt.

Di dieu hiji artikel dina potong kompas keyboard windows 10.