Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Dina latihan ieu kuring ngajelaskeun kumaha ngagunakeun sistem io.

Urang bakal ningali kumaha ngadamel corong penjualan ti A dugi ka Z:

-> Candak halaman

-> Hatur nuhun halaman

-> email pamasaran

-> Halaman penjualan

-> Halaman pembayaran (+ sambungkeun prosesor pamayaran)

-> Ngadamel BUMP

-> Ngadamel OTOs (upsell)

-> Nyiptakeun kursus latihan atanapi ebook dina sistem io (platform mahasiswa)

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dunya barobah, kitu ogé anjeun sareng kami!