Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha éta téh keur leungit beurat, balikkeun dina hirup pribadi atawa profésional, Nyetel gol teu jadi hésé.
Dimana hal meunang pajeulit téh nalika anjeunna kedah tetep.
Urang kabeh 1 Januari, urang mutuskeun pikeun ngeset hiji atawa leuwih gol. Hasilna: di ahir taun, taya di antarana dijieun.

Di dieu aya sababaraha tips pikeun gol netepkeun, tapi luhureun sakabeh tetep.

1 Tip: nanya ka diri lamun tujuan ieu Hormat

Kadang-kadang anjeun netepkeun tujuan tanpa leres-leres naroskeun ka diri nyalira naha éta cocog sareng anu anjeun pikahoyong.
Mémang, sababaraha tujuan urang dipangaruhan ku babaturan kolega atanapi kulawarga. Maka, urang ngahontal naon anu diarepkeun ku urang tapi sanés anu urang pikahoyong.
Ku kituna naha tujuan ieu Hormat nanya ka diri patarosan ieu:

  • Naha?
  • Éta bener keur anjeun?
  • Naon geus I mun leungit?

Sakali anjeun tos diwaler ieu, anjeun bakal nyieun gawang tenable Anjeun.

2 Tip: nulis handap gol Anjeun

Hal ieu ogé dipikawanoh, kecap ngapung jauh jeung tulisan tetep. Sangkan tetep mimitian gawang Anjeun ku tulisan eta.
Anjeun oge bisa ngadaptar tanggal pikeun minuhan obyektif ieu jeung poé sésana.
Ieu ogé mantuan visualize kamajuan gawang anjeun sarta ogé avoids procrastination.

3 Tip: ulah ragu nyieun pangaluyuan

Salila lalampahan anjeun ka arah gawang Anjeun anjeun bakal pasti jadi dipenta pikeun mibanda hambalan deui.
Ieu henteu hartosna yén anjeun nyerah, rada sabalikna. Kadé teu jadi discouraged, sabab lamun teu butuh waktu, henteu masalah.
Nu penting nyaeta pikeun ngahontal tungtung gawang Anjeun.

maca  The nyokot kaputusan-Nyieun pilihan Katuhu Kumaha?

4 Tip: teu nyetél loba teuing gol sakaligus

Eta geus tetep diukur teu kalibet dina programming sababaraha tujuan sakaligus.
Nu nuju bade leungit eta na ieu bakal ngurangan Chances anjeun achieving sahenteuna salah sahiji tujuan ieu.
Lengket 2 atanapi 3 gol pikeun ngamimitian, anjeun tiasa nyimpen unggal kasempetan di sisi Anjeun tetep.

Tip 5: neangan dikelompokeun

tuang tetep gol Anjeun hal anu penting pikeun nangtukeun tur ngarekam tiap hambalan anu bakal ngakibatkeun anjeun sukses.
Sebutkeun Peta hareup nyandak pikeun ngamimitian, sanajan éta hal leutik. Anjeun bakal ngarasa deui mindahkeun gancang sareng memotivasi anjeun.
Nganggo alat rék daptar biasa.

Tip 6: sieun gol moal pimanaeun

Urang mindeng nganggap yén alesan yén ngadorong pikeun nyerah gawang hiji tujuan sorangan.
Teuing ambisius atanapi unattainable, ieu hal nu ngadangu lamun lensa anu geus ditangtukeun.
Tapi tetep dina pikiran nu éta kaluar tina zone kanyamanan anjeun anjeun bakal jadi anu pangalusna sarta yén anjeun bakal tetep gol Anjeun.