Nyitak Friendly, PDF & Email

Salah henteu milih kolega sarta eta bisa lumangsung yén dina tim karya urang kudu nungkulan hiji batur sapagawean hésé.
Agrésif, iman goréng mana rumor Disuling, anjeun nu jelas dina ayana batur sapagawean ngabahayakeun.

Di dieu tips kami pikeun neuleuman kumaha carana ngatur hiji batur sapagawean anu geus dipilih pikeun ngadopsi sikep goréng.

Ngabejaan baé merhatikeun:

Ieu hal kahiji ulah mun anjeun ningali sikep goréng tina salah sahiji kolega Anjeun.
Ngawangkong mindeng mantuan defuse bentrok disadiakeun anjeun milih kecap anjeun.
Éta, cicing cordial, hayang pisan ngartos alesan pikeun kabiasaan ieu sareng ieu tanpa kanyeri nanaon.
Hadé pisan mun éta balik gently putting dina tabel masalah keur anjeun sarta naon anu geus berpotensi misinterpreted.
Lamun kaayaan terus, nya éta waktu nyandak Peta pelindung ajakan.

Diajar kumaha ngajaga diri:

Sababaraha kolega toksik tiasa pangaruh karya anjeun, motivasi anjeun sarta malah kasuksésan Anjeun.
Éta pisan sababna naha hal anu penting pikeun nyaho ngajaga diri tina jenis ieu batur sapagawean na dimimitian ku putting kajauhan antara anjeun jeung batur sapagawean hésé.

Pernah nyimpen rékaman ditulis tina paguneman anjeun nu teu perhatian karya, éta teu kudu nu ieu kaayaan kabukti ngalawan anjeun.
Sanajan kitu, lamun sorangan surat atawa tulisan lianna nu batur sapagawean anjeun ngagunakeun impugned atawa dipindahkeun, tetep, maranéhna bakal pamakean hébat.

maca  Kumaha hasil ngahijikeun kana tim anyar?

Ulah ngantosan meta:

Langkung anjeun reureuh lakonan sarta kaayaan bisa ngahontal maneh pribadi na di jieun na lingkungan gawé toksik.
Mun atasan anjeun manggihan yén anjeun teuing toél résiko komentar anjeun kaleungitan credibility.
Ide nya neangan dukungan mediator nu teu wanting settle kaayaan sorangan.

Ngawartosan hirarki anjeun:

Lamun kaayaan geus manageable, éta pangalusna pikeun nginpokeun hirarki Anjeun.
Tapi saencan Anjeun bisa ningali kolega anjeun, coba uninga kumaha nempatkeun hubungan maranéhanana jeung batur sapagawean hésé.

Sakali anjeun tos rengse tur saeutik anjeun, waspada atasan langsung anjeun ku mimiti nunjuk kaluar épék négatip on karya: telat dina file, komunikasi goréng mangaruhan kamajuan proyék, jsb.

Upami diperlukeun, mobilisasi sareng kolega anu sanés: atasan anjeun bakal langkung yakin kana urgency nungkulan "file" ieu supados henteu ngabahayakeun moral pasukan upami sababaraha anjeun ngawadul ngeunaan kalakuan anu goréng.