Nyiptakeun kartu bisnis profesional dina Microsoft Word?

Urang tingali babarengan conto nyieun kartu dina format 5,5 cm ku 8,5 cm. Urang bakal nempo yén sanajan tanpa software perenah profésional, urang bisa ngahontal hasil digawé di tingkat desain.

Nyelapkeun poto, wangun sareng pormat téks bakal katutupan dina pidéo dasar ieu.

Kasempetan pikeun urang mendakan sababaraha masalah anu aya dina Word, sapertos manajemén alignments, grup, atanapi bungkus téks.



Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Tina probabiliti kana estimasi Bayesian