Nyitak Friendly, PDF & Email

Ningkatkeun hubungan, sosial, komunikasi, kapamimpinan, basa non-verbal, karisma, kamampuan kasuksésan sosial

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngadamel kesan anu saé sareng ningkatkeun kamampuan hubungan anjeun?

Dipirig ku ahli Alain Wolf, anjeun bakal mendakan téhnik praktis pikeun ningkatkeun seni berinteraksi sareng jalma anyar.

Dina kelas 30-menit sengit ieu, kuring bakal babagi sareng anjeun:

  • Kumaha ngirangan kasieun anjeun ka jalma anu ngadeukeutan
  • Kumaha cara ngaraketkeun jalma anyar kalayan gampang
  • Nyaho naon anu kedah didugikeun kanggo masihan kesan anu saé
  • Bahasa awak anjeun anu percaya diri sareng karismatik
  • Pentingna pemanasan sacara sosial
  • Imut anjeun sareng ningali pikeun masihan kesan anu saé….

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngawangun kapercayaan