Ieu kanyataan kiwari, kabeh karyawan kudu rutin ngalatih diri tetep dina lomba teh.
Tapi ku jadwal pantes hiji menteri dimana juggle karya jeung kulawarga hirup, hese neangan waktu keur ngalatih.

Di dieu aya sababaraha pamanggih upami Anjeun hoyong ngalatih maneh, tapi maneh teu boga loba waktu luang.

Naha karéta penting?

Cukup ngan kusabab dunya padamelan parantos robih sacara signifikan dina taun-taun ayeuna sareng terus-terusan mekar.
Dinten, lulusan ngora moal laksana salah tapi sababaraha damelan hirupna.

La palatihan kituna unsur penting nalika salah wishes ngarobih jobs, mun reorient atanapi urang ngan hayang manggihan pakasaban.
Leuwih ti éta, téknologi sateuacanna, tur yén dina loba widang aktivitas nu merlukeun pagawé pikeun mulasara tingkat maranéhanana pangaweruh salawasna diropéa.

Latihan pagawé, hiji kawajiban jeung katuhu hiji:

Catetan yen kawajiban nu dunungan urang keur ngalatih karyawan -na pikeun parobahan dina posisi maranéhanana.
Ieu ngaronjatkeun kaahlian sarta nyaho-kumaha, mempermudah dialog sosial, tapi ogé nyieun eta parusahaan langkung kalapa sarta ngajaga employability karyawan.

kawajiban ieu hubungan ka sadaya karyawan na upami ieu teu dimangfaatkeun ieu bisa ngahasilkeun hukuman mimitian ti pencegahan pikeun ngilangkeun ka santunan karyawan mecat pikeun incompetence.

maca  Hadé Atur Gawé-Her Pikiran Of Wayah sareng Tips

Karyawan miboga aksés ka sababaraha alat sahingga éta pikeun ngahontal tingkat luhur kualifikasi jeung hadé sorangan atawa ngalatih.
Naha dibiayaan ku dunungan anjeun atanapi ku organisasi swasta, latihan SMK nyaeta katuhu a yén caters ka sadaya karyawan salila karir maranéhna.

Latihan ku susuratan, cara nu sae pikeun ngalatih nalika digawé:

pangajaran jarak atawa e-learning mangrupakeun metoda nu geus kabuktian sorangan.
Éta kiwari dimungkinkeun pikeun ngalatih keur loba trades nyokot kursus susuratan.

Ieu leyuran nu nawarkeun kalenturan kawas pusat latihan dimana anjeun kedah niténan jadwal kelas.
Magrib, dina weekends atawa antara pasini, anjeun ngalatih mun anjeun gaduh waktu gratis.

latihan kontinyu karyawan:

Beuki loba universitas atawa akademi kayaning sakola dagang nawarkeun program husus pikeun pagawé.
Aranjeunna sahingga ngamekarkeun program pondok, nyieun kursus custom for jeung sya.
Hal ieu ngamungkinkeun karyawan keur ngalatih di trades bari terus jalan.