Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Kanggo damel anu sahenteuna pikeun ngalakukeun dina Kecap butuh anjeun tilu jam. Pikeun nyiapkeun dokumen atanapi méja, anjeun teu kedah diitung. Tanpa kedah ngadaptar atanapi mayar nanaon, sadayana bakal robih kirang tina sajam. Anjeun parantos ngalaksanakeun léngkah munggaran. Anu diwangun ku pamahaman yén éta téh waktuna pikeun ngalatih diri anjeun. Dasar-dasar penting dina Microsoft Word nyaéta di jari anjeun, ayeuna calik deui sareng nonton pidéo anu kuring taliti sacara saksama.

Dasar penting pikeun terang dina Microsoft Word: level 1

Pikeun nganggo unggal poe Kecap efektif. Minimalna minimumna nyaéta pikeun bisa milarian sorangan dina panganteur perangkat lunak. Anjeun bakal otomatis tiasa langkung produktif upami anjeun terang naon anu kami parioskeun nalika urang nyarioskeun tentang pita. Naha anjeun bakal tiasa klik dina tata perenah atanapi tab ulasan, gumantung kana pilihan anu anjeun pilari! Kumaha kumaha anjeun badé dipertimbangkeun sacara serius ku kolega anjeun atanapi bos anjeun dina kamampuan nyiapkeun dokumén sederhana? Upami pengetahuan anjeun dugi ka muka sareng nutup file.

Pikeun ngamimitian anjeun kedah diajar :

  • Kumaha cara ngadamel atanapi milih template dokumen sareng simpenana
  • Pormat téks anjeun: kandel, miring, alignment, pélor sareng épék presentasi sanés
  • Teras ngawasa Layout: judulna, oriéntasi téks atanapi halaman, margin, indén ogé wates
  • Pindah antara tab gumantung kana karya anu bakal dilakukeun
  • Sareng nami sareng nyimpen file nalika parantos atos.
maca  Gawé jarak jauh sareng TeamViewer salami mogok

 

Dasar penting pikeun terang dina Microsoft Word: level 2

Sawaktos Anjeun tos nginget sadaya unsur anu dipikabutuh saatos henteu janten panik saatos anjeun parantos ngawartosan ngaluncurkeun Word. Anjeun meureun hoyong langkung gancang, ningkatkeun kualitas grafis dokumen anjeun. Selapkeun poto atanapi diterapkeun gaya anu tos siapkeun. Kalayan sababaraha hal alit tambahan anu émut, anjeun bakal ngahemat waktos. Ku ngabenerkeun tulisan anjeun langkung gancang. Teras ku mikeunkeun téma dina laporan, catetan, atanapi tabel anjeun kedah disiapkeun.

Pikeun ngarengsekeun anjeun kedah diajar:

  • Panempatan obyék standar, poto, ilustrasi atanapi tabel grapik
  • Teras nganggo potong kompas keyboard pikeun nyalin sareng nempelkeun teks
  • Neruskeun sareng milarian sareng ngagentos kecap
  • Ogé tangtu, pikeun nganggo pamariksaan otomatis
  • Teruskeun dina ngarobah headers sareng footer
  • Jeung salse sareng aplikasi gaya sareng téma

 

Dasar Latihan Dasar naon éta bakal kuring bawa?

Katentreman penting tina pikiran pikeun ngaraoskeun aran damang di padamelan anjeun. Sakali dioperasi dina Kecap, anjeun bakal dicandak béda ku anu aya di sabudeureun anjeun. Software mastering ngolah kecap mangrupikeun aset penting. Satengah jalma anu damel sareng anjeun sesah kalayan pakakas kantor. Acan kalayan saeutik latihan sareng kasabaran, saha waé tiasa ngingetkeun rekan-rekan kerja sareng dokumen anu berkualitas. Penampilan dokumén anjeun bakal masihan anjeun gambar tina tanaga ahli anu berpengalaman. Anu mana anu langkung saé tibatan diasimilasi pikeun hiji jalma anu henteu mampuh anu teu terang kumaha ngagunakeun keyboard na.

maca  Microsoft PowerPoint: ngartos mangpaatna sareng fungsionalitasna.