Nyitak Friendly, PDF & Email

Gerentes boga peran konci dina manajemen tim, tapi tempat henteu salawasna gampang.
Bray antara atasan jeung karyawan, tekanan kasebut sakapeung pohara kuat.
Ieu teu tanpa konsekuensi dina atmosfir dina parusahaan jeung kualitas karya.

Lajeng teu mung hubungan sareng manajer anjeun janten toksik, didieu sababaraha tips na saran.

Nampa kanyataan yén éta anjeun ngawas:

Ieu hal anu katempona utamana di kalangan pagawé ngora, maranéhna boga kasusah narima yén hiji jalma tempat dirina luhur aranjeunna dina hirarki parusahaan.
Bari ieu murni struktural, prinsip "unggulan" tiasa masalah.
Dina hal ieu, urang kudu nyimpen hal dina kontéks.
Pikeun tim pikeun dianggo éféktif, perlu anu dimungkinkeun anu dilakukeun ku pamingpin, sakumaha anu bisi pas keur gawe babarengan.
Ulah langsung pikir manajer anjeun aya ngabalukarkeun anjeun masalah, tapi, ka sabalikna, mantuan anjeun damel éfisién.

Ulah ningali manajer anjeun salaku jalma anu pohara kuat:

Deui, ieu téh view bias nu loba pagawé.
manajer anjeun boga overkill, ogé dina tekenan ti atasan-Na.
Nyieun kaputusan katuhu, Atur tim atanapi papanggih deadlines téh sagala hal anu bisa pangaruh manajer jeung eta bisa lumangsung nu mangaruhan tekanan ieu dina tim na.
Dina hal ieu, anjeun kudu gaduh kasabaran tur empati.

maca  Ningkatkeun Komunikasi interpersonal anjeun Dina Gawé

manajer Anjeun nyaéta manusa kawas anjeun:

Sateuacan manajer a teuing nuntut atanapi overbearing, anjeun tiasa hilap yén éta téh mangrupa mahluk manusa kawas batur.
Ieu moal sabab éta boss anjeun yen manehna boga masalah pribadi atawa profésional.
Kitu anjeun kudu tetep dina pikiran nu lamun konflik aya, aranjeunna ulah sok dipake pikeun anjeunna sarta yén anjeun ogé bisa mibanda tanggung jawab nu kudu minuhan.
Aya kedah tina sagala nolak anjeunna dina tukang.

Nyebutkeun eureun:

Sababaraha manajer make jeung nyiksa status maranéhanana sarta dina hal ieu perlu sebutkeun eureun.
Ulah ngantosan dugi kaayaan escalates ngobrol.
Ngabahas masalah éta ku manajer anjeun, ngobrol ngeunaan hal nu teu nyaluyukeun maneh jeung lamun anjeunna moal ngadangukeun, mangga ngobrol departemén HR Anjeun.
konci téh salawasna migawe kahadean dialog disebutkeun, alus isuk, anjeun bisa Amrik sagalana pikeun hiji nyarios unwelcome.