Nyitak Friendly, PDF & Email

Milarian padamelan ayeuna henteu salawasna gampang. Sareng kéngingkeun padamelan di lapangan anu narik urang sering tiasa janten masalah. ?Jadi naha henteu nyieun pakasaban sorangan dina widang nu cocog anjeun?

aréa nu keur milih?

Kahiji jeung foremost, Anjeun kudu jadi ogé informed ngeunaan naon jadi timer padamelan diperlukeun. Ieu atra yén jadi boss sorangan teu cukup pikeun nyieun duit.

Hal kahiji anu kudu dipigawé teu panggampangna. Anjeun kedah suksés milarian daérah anu bakal ngajantenkeun anjeun hoyong gugah unggal isuk, bakti waktos ka dinya, janten padamelan sepenuh waktos anjeun. Salaku conto, upami anjeun resep ngagambar, anjeun tiasa mertimbangkeun janten pelukis atanapi desainer grafis. Upami anjeun resep nyerat, anjeun tiasa janten redaktur (blog, situs perusahaan, buku, jsb.). Pilihanna seueur, janten milih daérah anu khusus henteu salawasna gampang. Anjeun tiasa gampang janten tukang ledeng atanapi pamekar wéb, terserah anjeun! Ékspérimén dumasar kana kaahlian anjeun, pikirkeun ngeunaan proyék anu beton sareng meujeuhna dumasar kana karaketan anjeun.

Kumaha ngamimitian?

Sakali domain tetep, anjeun kudu ngalatih diri. Istirahat dina laurels na moal bisa cukup keur nyieun gawean sorangan jeung makmur. Kitu maca buku teknis, lakukeun latihan, nyandak kursus, anjeun ngalatih terus, naon widang Anjeun. Ku kituna, anjeun bakal salawasna jadi ka kaca dina parabot, kaahlian, jeung pasar pikeun médan anjeun gawé.

maca  Akun Pelatihan Pribadi (CPF)

Anjeun kedah:

  • Evaluate poténsi Anjeun bisnis
  • neangan dana
  • Milih status légal anjeun (otomatis-pengusaha atawa parusahaan)
  • Anjeun bisnis Jieun

Am I siap jadi bebas?

Salajengna, anjeun kedah diajar ngeunaan kaunggulan sareng kalemahan anu ngantosan anjeun ku janten bos anjeun nyalira. Ngamimitian hiji kagiatan merlukeun loba investasi dina watesan waktu, tingkat moral pikeun nungkulan kamungkinan gagal sarta refusals, sarta tingkat finansial lamun aktivitas Anjeun merlukeun investasi material atawa rental enggon, contona. Janten bos anjeun nyalira sanés hartosna kéngingkeun artos tanpa masihan diri anjeun cara pikeun ngalakukeunana.

Aya seueur tugas anu anjeun kedah laksanakeun anu bakal nyandak waktos anjeun sareng sering dilakukeun dina waktos anu sami sareng kontrak munggaran anjeun. Ieu sababaraha conto:

  • Panggihan tur dilegakeun basa customer na.
  • Ngadegkeun jasa / kontrak.
  • Ngadegkeun ongkos na.
  • Buka hiji toko, mesen bahan.
  • Ngabales konsumén Anjeun.
  • Ngalakonan pemesanan / kontrak.
  • Ngalaporkeun panghasilan Anjeun.
  • Tinggal dikelompokeun dina sakabéh kaayaan.
  • Atur gol anjeun sorangan.
  • Nyadiakeun tabungan lamun revenues turunna.

Poin penting anu teu kedah ditingali nyaéta undang-undang anu bakal ngurilingan status hukum anjeun. Salaku jalma anu padamelan mandiri, anjeun tiasa janten diréktur perusahaan atanapi pangusaha individu. Janten, panggihan taliti sateuacan milih pilihan anjeun supados paling cocog sareng proyék anjeun.

Jieun sorangan pakasaban, loba mangpaat Anjeun

mimiti bakal pasti hésé, tapi jadi boss sorangan sia eta. Aya loba kaunggulan keur naek kapal on tipe ieu proyék.

  • Anjeun laksana hiji profési anjeun bogoh.
  • Anjeun mangtaun kalenturan, Anjeun ngatur jadwal anjeun sorangan.
  • Anjeun bakal mangtaun dina watesan incomes luhur.
  • Anjeun ngatur kasaimbangan anjeun diantara kahirupan profésional sarta pribadi Anjeun.
  • Anjeun tiasa ngungkit kaahlian anjeun dina proyék béda jeung neuleuman leuwih anyar.
maca  Kumaha lembur

Gawé dilakukeun ku gairah bakal dianggo éféktif

Ku kituna lamun gaduh cravings, widang dipilih, sarta jadi bebas tina kedah, ngamimitian. Tanya ngeunaan prosedur diperlukeun pikeun ngalakukeun sateuacan Anjeun pikeun nyieun éféktif, step by step, pakasaban idéal anjeun!