Nyitak Friendly, PDF & Email

Tanda tangan email mangrupikeun kartu bisnis anu umumna kalebet tautan ka alamat email atanapi situs rujukan. Hal ieu sering diadegkeun ku ngalebetkeun idéntitas sareng rujukan profésional perusahaan. Tanda tangan email langkung seueur di jagat B ka B atanapi dina bursa antara profésional dimana email masih gaduh tempat anu dominan. The signature email ditambahkeun dina tungtung unggal email tur ngamungkinkeun interlocutors pikeun tukeur wincik kontak maranéhanana jeung profési maranéhanana. Nyiptakeun tanda tangan email henteu salawasna gampang, anjeun kedah ngawasaan sababaraha anggapan kode HTML, khususna upami anjeun hoyong ngagambarkeun tandatangan anjeun atanapi ngahijikeun tautan. Tapi aya alat dina wéb anu ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun tandatangan khusus. Ieu mangrupikeun pituduh ngeunaan cara ngadamel tandatangan email online.

léngkah dasar pikeun nyieun signature email online

Ngamimitian nyieun éta Signing emailIeu penting pisan nyebut rinci pribadi tur profésional anjeun kawas ngaran anjeun, ngaran parusahaan jeung posisi anjeun, nomer telepon, ramatloka, jsb Sanggeus hambalan ieu, Anjeun bisa nambah poto anjeun, dibaturan logo parusahaan anjeun pikeun ngagambarkeun Anjeun Desain signature email kitu. Mangka oge mungkin nyelapkeun Tumbu ka jaringan sosial anjeun kawas Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn, jsb

Anjeun bakal tiasa ningkatkeun pisibilitas anjeun salaku bagian tina strategi perusahaan atanapi merek pribadi anjeun. Sakali awal ieu parantos réngsé, anjeun kedah milih layanan online pikeun nyiptakeun anjeun Profésional Email sagedà ngukur. Sababaraha témplat anu mungkin gumantung kana solusi anu bakal leuwih sering dipake tinimbang anjeun sarta anjeun bisa ngaropea ku cara ngarobah ukuran, font, warna tulisan, wangun jeung kelir sosial ikon.

Kumaha carana nyieun signature email sareng Gmail?

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaropéa atawa nyieun Anjeun signature éléktronik dina Gmail naha anjeun ngagunakeun PC, smartphone a, hiji tablet Android atawa ios. On PC, ngan buka Gmail teras klik "Setélan" di katuhu luhur. Sakali dina setelan, anjeun bakal nempo hiji "signature" bagian sarta klik, anjeun tiasa nambah, jeung ngédit signature Anjeun on anjeun sorangan. Sanggeus réngsé, Anjeun kudu klik "ngadaptar" di handap kaca sarta simpen dina parobahan signature Anjeun. Smartphone sarta tablet, Anjeun mimitina boga aplikasi Gmail nambahkeun hiji signature email profésional kana rekening maranéhanana.

maca  Tulis email dina lingkungan propésional

Anjeun bakal ngalakukeun persis sarua di alat ios iwal server mail baris naksir béda signature anjeun sarta bisa muncul boh salaku gagantel atanapi sakumaha gambar a. Mun Mac atanapi ios séjén anjeun Alat disambungkeun ka akun Anjeun iCloud Girang, signature Anjeun bakal otomatis diropéa sarta sadia dina sadaya alat disambungkeun. Ieu malah mungkin pikeun ngirim ku email file PDF teh disaluyuan.

Nyieun hiji signature éléktronik kalawan Outlook

Kalawan Outlook, prosedur rada beda, anjeun bisa nyieun hiji atawa leuwih tanda tangan, jeung ngaropea unggal surélék. Lamun urang gaduh versi klasik tina Outlook, metoda panggampangna nyaeta nuliskeun menu File tur pilih "Options". Dina bagian ieu, anjeun kudu klik "Surat" tur pilih "tanda tangan". Di tingkat ieu, hal anu penting pikeun ngamimitian ku milih hiji akun surélék husus lamun salah boga sababaraha. sésana téh ngeusian kaluar informasi sakumaha kalawan prosedur dasar. Bagian teuas bakal milih diantawis loba pilihan parobahan aya.

Lamun make Outlook on HTML, tugas bakal leuwih hese tibatan mibanda versi klasik. keur nyieun signature Kirim surat Online kalawan HTML anjeun gé kudu make Microsoft Word atawa editor wéb. Leyuran ieu leuwih éféktif nalika aya gambar keur ilustrasi. Dina Kecap, anjeun nuturkeun prosedur dasar na di tungtungna, urang ulah poho nyimpen dokumen dina format HTML. Sanajan kitu, masalah lumangsung rutin kalawan metoda ieu utamana lamun ngagunakeun Word.

Pikeun ubar masalah gambar atawa logo nu nembongan jadi gagantel, solusi anu diperlukeun, éta tina modifying kodeu HTML. Pikeun ngahontal ieu, urang kudu ngaganti jalur URL gambar lokal dina urutan henteu ngirimkeun gambar illustrating nu Signing email salaku kantétan sareng ogé pikeun ngaharmonisikeun tanda tangan anjeun dina sadaya email anjeun, bahkan anu parantos dikirim. Operasi ieu réngsé ku nyalin file HTML kana diréktori gumantung kana vérsi Windows (dina Windows 7, diréktori anu dimaksud nyaéta C: \ Users \ username \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Signmarks \).

Pakakas pikeun nyieun panggampangna tur ngosongkeun Signing email na

MySignature

Nambahkeun hiji signature email profésional kana rekening maranéhanana teu hiji hal gampang utamana lamun teu boga konsep HTML. Hiji cara basajan sangkan leuwih gampang nyaeta ngagunakeun hiji alat online keur ngahasilkeun signature email haratis. Sababaraha parabot dibéréndélkeun to date kaasup MySignature. alat ieu angka nu gede ngarupakeun témplat na pas pikeun sakabéh profesi. Ieu boga prosedur dasar pikeun nyieun hiji Profésional Email sagedà kaasup informasi nambahkeun kontak, jaringan sosial, logo, jeung sajabana

maca  Email profésional, nyingkahan rumus anu biasa!

Sumawona MySignature boga tumbu tracking Anjeun bisa nambah ikon tina rekening na dina jaringan sosial. Ngaliwatan link ieu, salah sahingga bisa nyaho jumlah clicks dihasilkeun ngaliwatan signature ieu. Ieu pakakas nyiptakeun signature pikeun Gmail, Outlook, Apple Surat, jsb Pikeun ngahontal pamakéan jeung nyieun signature, email OnlineAnjeunna kedah buka ramatloka sarta klik "Jieun signature email haratis". Anjeun bakal diarahkeun ka kaca dua padika pikeun nyieun tanda tangan, otomatis tur hiji manual.

Metodeu otomatis geus rengse ngagunakeun akun Facebook atawa LinkedIn maranéhanana. Metodeu manual langkung konvensional anu dilakukeun ku ngeusian éta spasi disusun pikeun tujuan ieu anjeun miboga kamampuh nilik signature anjeun méméh ngarekam data. Operasi téh gampang jeung nyokot moal leuwih ti 5 menit. Sajaba ti éta, pamakéan MySignature téh haratis tur euweuh pendaptaran diperlukeun. Pikeun jalma anu teu ngagunakeun jasa email kawas Gmail atanapi Outlook, kode HTML mangrupakeun aya.

Zippisig

Salaku alat sejen kami Zippisig, nu sarupa jeung MySignature ogé pohara gampang ngagunakeun gancang jeung gampang nyieun hiji signature éléktronik online. Zippisig nawarkeun sagala fitur dasar pikeun nyieun signature na (meureun informasi, nambahkeun logo na ikon propil jaringan sosial). bédana mahluk yén éta téh ukur bébas for minggu kamari jeung nu saluareun jaman ieu, pamakéan na teu gratis.

Si.gnatu.re

Upami teu kitu ogé aya Si.gnatu.re, lengkep pisan sareng gampang dianggo pikeun gampang nyieun tandatangan email sareng ngaturkeun sakumaha anu anjeun pikahoyong. Gratis 100% sareng masihan kamungkinan pikeun ngarobih font, warna, ukuran ikon profil jaringan sosial, posisi gambar atanapi logo sareng alignment téks. Kauntungannana alat ieu nyaéta rujukan dina sababaraha jaringan sosial, anu mempermudah pangalihan kontak ka akun anjeun.

maca  template email kana ngahaturkeun ka batur sapagawean a

signature ker

Aya ogé sagedà ker geus pasti pangbasajanna tanda tangan email alat kreasi. Teu wajib pikeun ngadaptar ngagunakeun tur sagemblengna gratis. Ku kontra, éta saeutik dugi segi desain, éta proposes hiji tipe tunggal. Tapi ieu pisan profésional sarta mibanda kamampuhan pikeun adaptasi jeung sagala séktor bisnis. Sakali kreasi nu, kode HTML keur dikintunkeun ka ngahijikeun deui dina tulisan anjeun.

WiseStamp

WiseStamp mangrupakeun alat rada beda sabab mangrupakeun extension Firefox. Hal ieu ngamungkinkeun nyieun signature Kirim surat Online pikeun sakabéh alamat surélék anjeun (Gmail, Outlook, Yahoo, jrrd) Ku kituna, ieu téh di alat dianjurkeun lamun ngatur sababaraha alamat surélék. WiseStamp kudu dipasang dina urutan nganggo na pinuh ngaropea tanda tangan email maranéhna. Salian jasa dasar, alat nu malah tiasa ngalebetkeun hiji feed RSS di signature na, anu bakal nambah item anjeun lamun anjeun boga blog. Ieu oge mere kamungkinan ngawengku cutatan atawa nyieun hiji video YouTube. extension nu malah bisa nyieun sababaraha tanda tangan keur unggal alamat surélék maranéhanana.

Hubspot

The generator signature email sahiji HubSpot oge alat keur ngahasilkeun Profésional Email sagedÃ. Ieu boga kaunggulan keur modern, elegan jeung basajan. Ieu nawiskeun desain jelas, sleek jeung gampang kapanggih kabeh informasi penting. generator Ieu boga kauntungan tina nyieun hiji panggero-to-aksi mun ajak panongton Anjeun pikeun ngundeur buku bodas anjeun atawa ngadaptarkeun newsletter Anjeun. Sajaba ti éta, alat ieu nawarkeun badges sertifikasi nyelapkeun signature.

rojongan email

Tungtungna, urang ogé bisa nyarita tina Bantuan Surelek, alat sejen nu ngajadikeun nyieun na Nyieun husus a Signing email haratis. Gancang jeung gampang ngagunakeun, éta nawarkeun layanan dasar perlu nyieun signature email online. Paké lamun teu hayang ngahijikeun poto atawa logo na teu boga ayana dina jaringan sosial.