Naha ku kurangna permukaan atawa ku pilihan, beuki loba pausahaan nu milih spasi kabuka pikeun pagawé maranéhanana.
Séntral facilitated atanapi komunikasi hadé ngeunaan polder, upami solusi ieu nawarkeun loba kaunggulan eta bisa gancang jadi ngimpina pikeun jalma anu miboga gangguan concentrating.

Hanjakal, anjeun teu bisa salawasna milih, jadi Anjeun kudu adaptasi, jadi di dieu aya sababaraha tips pikeun digawé éféktif dina spasi kabuka.

Ulah ragu ngobrol ngeunaan naon bothers:

Sateuacan anjeun malah ngobrol gawe, hal anu penting pikeun babagi kalawan tatanggana Anjeun spasi buka tina kabiasaan leutik masing-masing anjeun.
Éta ogé ésénsial pikeun nyimpen kana kecap naon bothers maneh, boh kabiasaan atanapi mannerisms of kolega Anjeun.
Luhureun sadaya, urang moal kedah ngantosan, sabab lamun ngobrol bari anjeun tungtung saraf, nada sugan moal paling hade.

Jieun workspace pribadi:

Malah lamun kantor anjeun muka anjeun tiasa rada ngatur maneh sudut pribadi leutik.
Sababaraha unsur dekorasi atawa gambar anak anjeun bakal nulungan urang nyieun hiji gelembung saeutik, sampurna digawekeun ogé di rohangan muka.

Ngawates keur tugas anu merlukeun konsentrasi:

Sababaraha tugas bisa merlukeun anjeun konsentrasi tangtu kitu lamun boga kasempetan pikeun ngasingkeun diri keur ngalengkepan, mangga.
Éta bakal langkung gampang upami anjeun damel laptop atanapi tablet sareng upami perusahaan anjeun ngagaduhan kamar anu dirarancang khusus pikeun mempermudahkeun.
Upami teu kitu, anjeun tiasa nganggo kamar pasamoan atanapi kantor hiji batur sapagawean bolos.

maca  Ngawasaan disiplin diri pikeun suksés dina proyék profésional anjeun

Paké headphone ka fokus hadé:

Mun anjeun teu boga pilihan tina ninggalkeun proyek Anjeun pikeun ngasingkeun anjeun, aya nanaon hadé ti earphones atawa perlindungan dédéngéan.
Ogé, ngadengekeun musik bari kerja mantuan Anjeun pikeun konsentrasi.
Pastikeun anjeun bisa ngadéngé telepon ringing lamun kudu cicing di kabaran.
Tur upami sanajan headphone na musik sabudeureun noise nyegah anjeun ti digawé éféktif, tetep earplugs Resort panungtungan.

Dianggo jam staggered:

Sababaraha pausahaan nawiskeun karyawan maranéhanana jadwal pagawean fléksibel. Lamun ieu téh bisi di perusahaan, ngarasakeun.
Anjeun tiasa sumping langkung awal isuk-isuk atanapi damel engké sonten. Tujuanana nyaéta pikeun damel nalika aya sakedik jalma sareng janten langkung sepi.
Mun ieu teu mungkin, mangga ngobrol Manajer Sumberdaya Asasi Manusa Anjeun. Eta pasti bakal ngamekarkeun waktu gawé anjeun anjeun dianggo éfisién dina spasi muka.