Nyitak Friendly, PDF & Email

Sajarah saeutik ngeunaan cuti dibayar…

Cuti dibayar ngagambarkeun periode cuti salila pausahaan terus mayar gaji karyawan na. Éta kawajiban hukum. Éta Front Populaire anu di Perancis nyetél 2 minggu cuti dibayar dina 1936. Éta André Bergeron, sekretaris jenderal Angkatan Ouvrière, anu teras nungtut 4 minggu. Tapi teu nepi ka Méi 1969 hukum ieu promulgated. Tungtungna, dina 1982, pamaréntahan Pierre Mauroy ngadegkeun periode 5 minggu.

Naon aturan, kumaha diatur, kumaha digajih ?

Cuti dibayar nyaéta hak anu kaala pas hiji pagawé hired: naha di swasta atawa di séktor publik, pakasaban anjeun, kualifikasi anjeun sarta waktu gawe anjeun (permanén, jangka tetep, samentara, full-waktu jeung paruh waktu. ).

pagawe ngabogaan hak pikeun 2,5 poé gawé (ie Senén nepi ka Saptu) per bulan digawé. Ku kituna ieu ngagambarkeun 30 poé per taun, atawa 5 minggu. Atanapi, upami anjeun resep ngitung dina dinten bisnis (nyaéta Senén dugi ka Jumaah), éta 25 dinten. Kadé dicatet yén lamun anjeun paruh waktu, anjeun ngabogaan hak pikeun jumlah sarua poé libur.

Eureun alatan gering atawa cuti maternity teu dianggap.

Aya periode hukum nalika karyawan kedah nyandak antara 12 sareng 24 dinten berturut-turut: ti 1er Mei nepi ka 31 Oktober unggal taun.

Dunungan anjeun kedah ngalebetkeun tanggal liburan ieu dina slip gaji anjeun. Karyawan kedah imperatif nyandak cuti sareng teu tiasa nampi indemnity compensatory.

maca  Kaayaan Éntri jeung visa na paspor prosedur di Perancis

Dunungan ogé kudu tetep tabel up to date. Tapi anjeunna tiasa nolak tanggal kusabab 3 alesan ieu:

  • Mangsa aktipitas sengit
  • Mastikeun kontinuitas jasa
  • Kaayaan luar biasa. Istilah ieu tetep saeutik samar jeung dunungan anjeun kudu nangtukeun posisi na leuwih tepat jeung bisa membangkitkan, contona, masalah di handap ieu: kapentingan ékonomi pikeun pausahaan, henteuna pagawe bakal ngabahayakeun pikeun kagiatan...

Tangtosna, gumantung kana perjanjian koléktif anjeun atanapi kontrak anjeun, dunungan anjeun tiasa masihan anjeun langkung seueur dinten. Di dieu urang tiasa masihan anjeun sababaraha conto:

  • Ninggalkeun pikeun proyék pribadi: nyiptakeun bisnis, genah pribadi atanapi anu sanés. Dina hal ieu, éta bakal janten perjangjian antara anjeun sareng dunungan anjeun.
  • Ninggalkeun patali jeung acara kulawarga: Pupusna hiji anggota kulawarga anjeun, nikah atawa lianna. Anjeun teras kedah nyayogikeun sertipikat.
  • poé senioritas

Kami ngajak anjeun sakali deui pikeun pariksa hak anjeun sareng perjanjian koléktif anjeun.

Cuti ieu teu kaasup kana itungan cuti dibayar.

Naon poé pamisah ?

Sakumaha anu urang tingali sateuacana, para karyawan kauntungan tina cuti utama 24 dinten anu kedah dicandak antara 1er Méi jeung 31 Oktober. Upami anjeun teu acan nyandak éta pinuh ku 31 Oktober, anjeun ngabogaan hak pikeun:

  • Pareum 1 dinten tambahan upami anjeun gaduh antara 3 sareng 5 dinten sésana pikeun nyandak di luar periode ieu
  • 2 poé tambahan libur lamun anjeun boga antara 6 jeung 12 poé ditinggalkeun pikeun nyandak di luar periode ieu.

Ieu dinten pamisah.

The RTTs

Nalika panjangna waktos damel dikirangan tina 39 jam janten 35 jam di Perancis, santunan diatur pikeun perusahaan anu hoyong ngajaga 39 jam damel per minggu. RTT teras ngagambarkeun dinten istirahat anu cocog sareng waktos damel antara 35 sareng 39 jam. Ieu mangrupakeun sésana compensatory.

maca  Enroll barudak maranéhanana dina sakola Perancis

Luhureun sadaya, dinten istirahat ieu teu kedah bingung sareng dinten RTT anu mangrupikeun Pangurangan Waktos Gawé. Aranjeunna rada ditangtayungan pikeun jalma dina pakét poean (jeung ku kituna anu teu boga lembur), nyaeta eksekutif ngomong. Éta diitung saperti kieu:

Jumlah poé digawé dina sataun teu kudu ngaleuwihan 218 poé. Pikeun inohong ieu ditambahkeun 52 Saturdays na 52 Sundays, libur umum, poé pakansi dibayar. Urang lajeng ngurangan tambahan inohong ieu 365. Gumantung kana taun, urang ménta 11 atawa 12 poé RTT. Anjeun tiasa naroskeun aranjeunna sacara bébas, tapi aranjeunna tiasa ditumpukeun ku dunungan anjeun.

Logis, pagawé paruh waktu teu nguntungkeun tina RTT.

Dibayar sangu pakansi

Nalika anjeun dina kontrak jangka tetep atanapi dina ngerjakeun samentara, anjeun ngabogaan hak pikeun tunjangan pakansi dibayar.

Sacara prinsip, anjeun bakal nampi 10% tina jumlah total anu ditampi salami periode damel, nyaéta:

  • Gaji dasar
  • waktos tambahan
  • Bonus senioritas
  • Sakur komisi
  • bonus

Nanging, dunungan anjeun ogé kedah ngalaksanakeun itungan nganggo metode pangropéa gaji supados tiasa ngabandingkeun. Gaji anu kedah dipertimbangkeun nyaéta gaji saleresna pikeun sasih éta.

Dunungan kudu milih itungan paling nguntungkeun pikeun pagawe.

Anjeun kagoda ku cuti teu dibayar 

Anjeun gaduh hak pikeun istirahat anu pantes, tapi sakumaha nami nunjukkeun, éta moal dibayar. Hukum teu ngatur jenis ieu gangguan tina kontrak pagawean. Kituna perlu satuju sareng dunungan anjeun. Mun anjeun boga untung, anjeunna bakal nampa, tapi perlu nempatkeun dina tulisan kaayaan dibahas sarta disawalakeun babarengan. Éta ogé mangpaat pikeun pariksa yén anjeun teu dilarang digawé pikeun dunungan sejen. Ku Nyiapkeun sateuacanna, anjeun bakal tiasa ngamangpaatkeun pinuh ku cuti ieu anu sigana bakal ngarobih kahirupan anjeun!

maca  Kumaha carana nyieun proyek Anjeun sorangan sarta jadi bebas?

Anjeun gaduh sengketa pikeun tanggal miang 

Urutan departures on cuti téh tanggung jawab pausahaan anjeun. Éta dibenerkeun ku perjanjian di jero perusahaan atanapi di jero cabang. Teu aya hukum anu ngatur organisasi ieu. Tapi, dunungan kedah ngawartosan karyawanna sahenteuna 1 bulan sateuacan tanggal anu dijadwalkeun.